Smart Solkraft, numera TG's El

Den 1/7-2022 så blev Smart Solkraft äntligen helhetsägt av TG's El. TG's El har funnits med som delägare i bolaget sedan 2020 och i samband med deras integration i Soltech så passade det bra att vi enades en gång för alla. Gå vidare till vår integrerade sida hos TG's El genom länken nedan, eller läs vidare för mer information.

Länk: TG's El / Smart Solkraft 

Hur förändras Smart Solkraft? 

Smart Solkraft kommer fortfarande att vara ett lokalt verksamt bolag i Linköpingsområdet med egna lokaler, egen personal och egna visioner. Den enda förändringen som sker gentemot er som kunder är att vi nu mera jobbar med större ben och garantier, kan erbjuda snabbare och bättre service samt starkare support.

För att kunna utföra ett starkare erbjudande så behöver vi på Smart Solkraft och TG's El stå enade under samma flagga. Därför kommer vi under en längre period gradvis integreras med ny logotyp, ny grafisk profil och hemsida. Håll dig gärna uppdaterad på våra sociala medier för att se alla nya spännande nyheter. 

Om du som kund har några frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att höra av er till oss på info@smartsolkraft.se, 013-35 99 90 eller genom kontaktformuläret på denna hemsida

/